dilluns, 3 de març del 2025

LA DOLÇA TRADICIÓ QUE ENAMORA: ELS BUNYOLS DE QUARESMA

 Avui cuinem tradició! Aquests són els ingredients imprescindibles per fer uns bunyols de Quaresma esponjosos i deliciosos.

Amb el davantal posat i moltes ganes de cuinar! Les xefs Tammy i Génesis estan a punt per preparar uns deliciosos bunyols de Quaresma. Mans netes, somriures a punt i… comencem!!!

L’Oriol, tot un expert en ingredients! Concentrat per descobrir què necessitem per fer uns bunyols ben bons i saludables. La cuina també és un espai per aprendre!


El secret d’uns bunyols perfectes? Una massa ben treballada perquè agafi la textura ideal.






L’aroma dolça comença a omplir la cuina! Els bunyols es dauren en l’oli calent fins a quedar cruixents per fora i tendres per dins.


Un toc final de sucre i ja tenim els nostres bunyols a punt per gaudir! Qui en vol un?


No hi ha millor manera de celebrar la Quaresma que amb uns bunyols acabats de fer. Tradició i plaer en cada mossegada!

El resultat d’un gran treball en equip! Gràcies a l’esforç i la il·lusió de tots, hem aconseguit uns bunyols de Quaresma boníssims, esponjosos i plens de tradició. Ara toca gaudir-los!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ENS PUJEM AL BUS TURÍSTIC! UNA AVENTURA PER BARCELONA!

  El passat dijous vam viure una d’aquelles experiències que no s’obliden fàcilment… Sí, sí, per fi vam fer la sortida amb el BUS TURÍSTIC D...